.

.






International Music Member Association

Copyright © 2014 imma24VidoShow | By John Tsipas




Wednesday, October 8, 2014

Welcome! Καλώς ήρθατε!




Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες καλώς ήρθατε στο imma24VideoShow!
Aποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την Ιστοσελίδα λόγω της αγάπης μας στη μουσική, στην εικόνα, στον κινηματογράφο και γενικότερα στην ποιοτική ψυχαγωγία.

Ετσι, μέσα απο αυτή την Ιστοσελίδα μαζί με την προσωπική μας σφραγίδα-επιλογή θα μπορείτε να βρίσκετε οτιδήποτε που εχει σχέση με τα παραπάνω με αποτέλεσμα το ταξίδι σας στο διαδίκτυο να γίνει πιο συναρπαστικό και διασκεδαστικό.

Πάντα θα βρίσκετε θέματα επιμορφωτικά, Video με καταπληκτική μουσική και εικόνα, και αρχεία που θα επιλέγουμε και θα εμπλουτίζουν την βιβλιοθήκη μας.

Μέσα απο την Ιστοσελίδα μας θα γνωρίσετε νέους παραγωγούς και καλλιτέχνες, νέα  απο τον κινηματογράφο, ντοκιμαντέρ και  ταινίες ψυχαγωγικές, για εσάς και τα παιδιά σας.

θα προσπαθούμε να προβάλουμε  θέματα που απασχολούν την σημερινή κοινωνία μας και βέβαια θα κάνουμε αναρτήσεις με δικές μας παραγωγές και Playlists με δική μας μουσική.

Θέλουμε νά μπορούμε να εκφραζόμαστε και να αλληλεπιδρούμε ο ένας με τον άλλο, όπως θα κάναμε σε μια συντροφιά.

Οπως ξέρετε τα Blogs ειναι προσωπικές Ιστοσελίδες που εκφράζουν τους δημιουργούς τους και όχι απρόσωπα εταιρικά Sites που δημιουργούνται με σκοπό το κέρδος, για τον λόγο αυτό η Ιστοσελίδα μας έχει τον χαρακτήρα του Blog, και θα εκφράζει και προσωπικές μας απόψεις, με μόνη διαφορά οτι ελπίζουμε να πάμε ενα βήμα παραπάνω και να εκφράζουμε και όλους εσάς με τις αναρτήσεις που θα επιλέγουμε με προσοχή, ώστε τα θέματά μας να είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε - προσφέρουμε.

Περιμένουμε φυσικά και τις δικές σας προτάσεις και παρατηρήσεις, ώστε να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι.

Ας κάνουμε αυτή την Ιστοσελίδα αφορμή για μία πραγματική ανθρώπινη επικοινωνία.

Μερικές απο τις Βασικές Κατηγορίες μας θα ειναι:
Κινηματογράφος - Ντοκιμαντέρ - Ταινίες μικρού μήκους - Κινούμενα Σχέδια - Μουσικά Videos - Lives - Θεατρικές Παραστάσεις -Κοινωνικά Θέματα - Φωτογραφία και Τέχνη.

Σας ευχαριστούμε και καλά ταξίδια να έχουμε!



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...